Carne De Vită Thailandeză
Carnea de vită thailandeză este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 485 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sos de pește, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, aproximativ 1 oră.)
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, sosul de pește, oțetul și zahărul brun.
Încălziți wok sau tigaie de 10 inci la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați carne de vită, ghimbir și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din wok cu lingura cu fante.
Adăugați 1 lingură de ulei în wok; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați morcovi și ceapă; se prăjește aproximativ 5 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă carnea de vită, castanele de apă și coaja de lămâie; se încălzește la fierbere. Se amestecă amestecul de bulion. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se incalzeste.
Serviți amestecul de vită peste orez.