Carne De Vită Taco Orez Skillet
Carnea de vită Taco Rice Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 364 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de apă, smântână, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Taco Orez Skillet, Carne De Vită Taco Skillet, și Carne De Vită Taco Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere.
Se amestecă amestecul de condimente taco, apă, salsa și porumb.
Se încălzește până la fierbere; se amestecă orezul. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 8 minute.
Amestec de orez pufos cu furculiță; se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea 1 până la 2 minute sau până când brânza este topită.
Presărați salată în jurul marginii tigaiei;presărați roșii în cerc lângă salată.