Carne De Vită Taco Orez Skillet

Carne De Vită Taco Orez Skillet
Carnea de vită Taco Rice Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 364 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de apă, smântână, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Taco Orez Skillet, Carne De Vită Taco Skillet, și Carne De Vită Taco Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă amestecul de condimente taco, apă, salsa și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
ApăApă
PorumbPorumb
3
Se încălzește până la fierbere; se amestecă orezul. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Amestec de orez pufos cu furculiță; se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea 1 până la 2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OrezOrez
5
Presărați salată în jurul marginii tigaiei;presărați roșii în cerc lângă salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista