Carne De Vită Swellington

Carne De Vită Swellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Swellington. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 778 calorii, 25g de proteine, și 61G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de muștar, usturoi, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Desfaceți patiseria de puf și periați uniform 1 foaie cu muștar, acoperind întreaga suprafață. Îndoiți și tăiați în 4 bucăți egale. Apăsați marginile de patiserie cu dinții unei furculițe pentru a sigila și tăiați 3 fante mici la jumătatea adâncimii în centrul fiecărui dreptunghi de patiserie pentru a permite aburului să scape atunci când gătește. Setați dreptunghiurile de patiserie pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Într-un castron mic amestecati ou cu 1 lingurita de apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ungeți dreptunghiul de patiserie cu spălarea ouălor și coaceți 25 de minute, până când sunt aurii și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Ungeți carnea de vită cu ulei. Condimentează cu sare și piper și grătește până se caramelizează frumos, întorcându-se o singură dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați carnea de vită într-o tigaie și introduceți-o în cuptorul preîncălzit. Prăjiți până la mediu-rar, încă 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți carnea de vită din cuptor și așezați-o pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați carnea să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere. Pentru a servi, așezați un dreptunghi de patiserie puf pe fiecare farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Burniță cu
9
Sos de ciuperci sălbatice sotate și top cu felii de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați untul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12
Adăugați frunzele de usturoi și cimbru și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
13
Se adaugă ciupercile, sarea și piperul, se sotează până devin aurii și fragede, aproximativ 10 minute. Gătiti în loturi, dacă este necesar, astfel încât ciupercile să nu se aburească. Întoarceți toate ciupercile în tigaie, dacă lucrați în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați smântână grea și muștar și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista