Carne De Vită Roșie Chile Cu Fiert Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați carnea de vită roșie Chile înceată. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 72 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Carne De Vită Fiartă Cu Bere Lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de bulion de vită la fiert. Puneți ardeii iute într-un blender și turnați bulion fiert peste ele.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când ardeii iute sunt șchiopătați, aproximativ 10 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul și oregano și rotiți până se omogenizează.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 32
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper.
Se toarnă ulei într-o oală mare, grea (nu extrem de lată) la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați friptură și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, pentru a se rumeni peste tot, aproximativ 10 minute în total.
Se toarnă amestecul de chile peste carne și se adaugă suficient bulion de vită pentru a ajunge la o treime până la jumătate din friptură. Se aduce la fierbere, se acoperă oala și se transferă la cuptor.
Coaceți până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 1/2 ore, întorcându-se o dată.
Transferați friptura pe o placă. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați sfoara și trageți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând excesul de grăsime.
Între timp, degresați grăsimea din sosul chile în oală. Se fierbe sosul la foc mare, amestecând des, până se reduce la aproximativ 4 căni.
Se adaugă sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în sos și fierbeți până se încălzește.