Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați carnea de vită roșie Chile înceată. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 72 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Carne De Vită Fiartă Cu Bere Lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de bulion de vită la fiert. Puneți ardeii iute într-un blender și turnați bulion fiert peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Ardei Iute
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când ardeii iute sunt șchiopătați, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
3
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul și oregano și rotiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Chimen
Ceapă
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
6
Se toarnă ulei într-o oală mare, grea (nu extrem de lată) la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați friptură și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, pentru a se rumeni peste tot, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă amestecul de chile peste carne și se adaugă suficient bulion de vită pentru a ajunge la o treime până la jumătate din friptură. Se aduce la fierbere, se acoperă oala și se transferă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Ardei Iute
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
8
Coaceți până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 1/2 ore, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați friptura pe o placă. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați sfoara și trageți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
10
Între timp, degresați grăsimea din sosul chile în oală. Se fierbe sosul la foc mare, amestecând des, până se reduce la aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se adaugă sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în sos și fierbeți până se încălzește.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.