Carne de vită prăjită lent pentru sandvișuri

Carnea de vită prăjită lent pentru sandvișuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 1 și costă $15.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 433g de proteine, 135g de grăsime, și un total de 3071 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ochi de vită de friptură rotundă, piper măcinat, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Sandvișuri balsamice de vită prăjite lent cu cremă de hrean, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați uniform toate părțile fripturii de vită cu sare de usturoi; înfășurați în folie de plastic și refrigerați 18 până la 24 de ore.
Așezați raftul în poziția de mijloc a cuptorului și preîncălziți la 225 grade F (110 grade C).
Se prăjește cu un prosop de hârtie și se freacă cu 2 lingurițe de ulei de canola; se condimentează cu piper negru.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când mici mănunchiuri de fum se ridică din ulei. Rumeniti friptura complet, 3-4 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura într-un set de rafturi într-o tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru cu sondă pentru carne sau un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centru citește 115 grade F (46 grade C) pentru mediu-rar, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Opriți cuptorul și lăsați friptura în cuptor fără a deschide ușa până când termometrul sondei de carne citește 130 de grade F (54 de grade C) pentru mediu-rar, încă 30 până la 50 de minute.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a tăia subțire.