Carne de vită prăjită lent pentru sandvișuri

Carne de vită prăjită lent pentru sandvișuri
Carnea de vită prăjită lent pentru sandvișuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 1 și costă $15.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 433g de proteine, 135g de grăsime, și un total de 3071 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ochi de vită de friptură rotundă, piper măcinat, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Sandvișuri balsamice de vită prăjite lent cu cremă de hrean, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați uniform toate părțile fripturii de vită cu sare de usturoi; înfășurați în folie de plastic și refrigerați 18 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Friptură De VităFriptură De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Așezați raftul în poziția de mijloc a cuptorului și preîncălziți la 225 grade F (110 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se prăjește cu un prosop de hârtie și se freacă cu 2 lingurițe de ulei de canola; se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De CanolaUlei De Canola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când mici mănunchiuri de fum se ridică din ulei. Rumeniti friptura complet, 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați friptura într-un set de rafturi într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru cu sondă pentru carne sau un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centru citește 115 grade F (46 grade C) pentru mediu-rar, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Opriți cuptorul și lăsați friptura în cuptor fără a deschide ușa până când termometrul sondei de carne citește 130 de grade F (54 de grade C) pentru mediu-rar, încă 30 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a tăia subțire.
DificultateExpert
Gata În19 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista