Carne de vită prăjită cu ceapă balsamică și brânză Brie

Friptura de carne de vită cu ceapă balsamică și brânză Brie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 444 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, brânză brie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită prăjită cu ceapă balsamică și brânză Brie, Prăjiți Sandvișuri De Vită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră, și Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de vită, sosul Worcestershire și friptura din Montreal condimentând împreună într-un bol. Marinați carnea de vită în timp ce pregătiți alte articole.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mare. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se rumenesc, aproximativ 15 minute; adăugați oțet balsamic, sare și piper negru. Reduceți focul la minim și gătiți amestecul de ceapă la foc mic până când rămâne puțin lichid și amestecul are o textură asemănătoare siropului, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber la 400 grade F (200 grade C) și ungeți ușor grătarul.
Scoateți bucățile de friptură din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Combinați carnea de vită și uleiul de canola într-un bol și aruncați pentru a acoperi.
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Gătiti feliile de vită pe grătarul fierbinte, întorcându-se frecvent, până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Aranjați rulourile pe o foaie de copt. Puneți ceapa în fundul rulourilor sandwich; adăugați carne de vită. Top carne de vită cu brânză Brie.
Se încălzește în cuptorul preîncălzit până se topește brânza, aproximativ 5 minute.