Carnea de vită portocalie picantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura rotundă, ghimbir măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Pădure ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare sunt Carne De Vită Portocalie Picantă, Tacos Picant De Vită Portocaliu, și Carne De Vită Portocalie Picantă – Calea Paleo.
Instrucțiuni
1
Într-un wok sau tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați fâșii de vită 1/3 odată. Se amestecă timp de 3 minute sau până se rumenesc, îndepărtând bucățile făcute pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Întoarceți toată carnea de vită la wok. Se amestecă coaja de portocală, usturoiul și ghimbirul; se amestecă 1 minut.