Carne De Vită Portocalie
Carnea de vită portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 389 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți friptură de flanc, coajă de portocală, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Benzi de carne de vită portocalie cu sos de portocale, Carne De Vită Portocalie, și Carne De Vită Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului si pastrati-l cald.
Combinați sucul de portocale și următoarele 5 ingrediente (suc de portocale prin piper); pus deoparte.
Tăiați grăsimea din friptură și tăiați-o în felii subțiri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă până când este fierbinte.
Adăugați ghimbir, coajă de portocală și usturoi; se sotează 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați carne de vită, suc de lămâie, sherry și sos de soia; se amestecă timp de 2 minute.
Adăugați broccoli, morcov și castane de apă; se prăjește 3 minute sau până se înmoaie crocant. Se amestecă amestecul de suc de portocale; se prăjește 2 minute.