Carne De Vită Picantă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită picantă. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 423 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vinul de orez shaoxing, amidonul de porumb, până la 7 ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți amidonul de porumb cu 2 linguri de vin de orez într-un bol mediu; adăugați carnea de vită, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Amestecați restul de 1 lingură de vin de orez, sosul de stridii și uleiul de susan într-un bol mare; așezați vasul lângă aragaz.
Încălziți un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mare până la foarte cald, aproximativ 1 minut.
Adauga 3 linguri ulei de arahide, apoi ghimbir, usturoi și ardei iute; se amestecă-prăji până parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând sau agitând tigaia ocazional, 1 până la 2 minute.
Transferați carnea de vită cu o lingură pliată în amestecul de sos și aruncați.
Dacă tigaia este uscată, adăugați 1 lingură de ulei de arahide, apoi adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați bok choy și zahăr; se amestecă până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri în tigaie și amestecați pentru a combina.
Fotografie de Antonis Achilleos