Carne De Vită Pho

Carnea de vită Pho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $12.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 187g de proteine, 189g de grăsime, și un total de 3425 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, coriandru, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită.
Instrucțiuni
Așezați articulația de vită într-o oală foarte mare (9 litri sau mai mult). Se condimentează cu sare și se umple oala cu 2 galoane de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 2 ore.
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața supei și adăugați coada de bou, ridichea și ceapa. Legați păstăile de anason, bățul de scorțișoară, cuișoarele, boabele de piper și ghimbirul într-o pânză de brânză sau puneți-le într-o pungă de condimente; adăugați la supă. Se amestecă zahărul, sarea și sosul de pește. Se fierbe la foc mediu-mic încă cel puțin 4 ore (cu cât este mai lung, cu atât mai bine). La sfârșitul gătitului, gustați și adăugați sare după cum este necesar. Se strecoară bulionul și se întoarce în oală pentru a se menține la foc mic. Aruncați condimentele și oasele. Rezervați carnea din articulația de vită pentru alte utilizări, dacă doriți.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Înmuiați tăiței de orez în apă timp de aproximativ 20 de minute, apoi gătiți în apă clocotită până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 5 minute. Feliați hârtia de vită congelată subțire. Carnea trebuie să fie suficient de subțire pentru a găti instantaneu.
Așezați niște tăiței în fiecare castron și acoperiți cu câteva felii de carne de vită crudă. Puneți bulion fierbinte peste carnea de vită și tăiței în castron.
Se servește cu sos hoisin și sos sriracha pe lateral. Puneți ceapa, coriandrul, mugurii de fasole, busuiocul, ceapa verde și varul la masă pentru ca indivizii să adauge toppinguri după bunul plac.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.