Carne De Vită Pho

Carne De Vită Pho
Carnea de vită Pho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $12.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 187g de proteine, 189g de grăsime, și un total de 3425 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, coriandru, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Așezați articulația de vită într-o oală foarte mare (9 litri sau mai mult). Se condimentează cu sare și se umple oala cu 2 galoane de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața supei și adăugați coada de bou, ridichea și ceapa. Legați păstăile de anason, bățul de scorțișoară, cuișoarele, boabele de piper și ghimbirul într-o pânză de brânză sau puneți-le într-o pungă de condimente; adăugați la supă. Se amestecă zahărul, sarea și sosul de pește. Se fierbe la foc mediu-mic încă cel puțin 4 ore (cu cât este mai lung, cu atât mai bine). La sfârșitul gătitului, gustați și adăugați sare după cum este necesar. Se strecoară bulionul și se întoarce în oală pentru a se menține la foc mic. Aruncați condimentele și oasele. Rezervați carnea din articulația de vită pentru alte utilizări, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Sos De PeșteSos De Pește
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
OxtailOxtail
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Înmuiați tăiței de orez în apă timp de aproximativ 20 de minute, apoi gătiți în apă clocotită până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 5 minute. Feliați hârtia de vită congelată subțire. Carnea trebuie să fie suficient de subțire pentru a găti instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați niște tăiței în fiecare castron și acoperiți cu câteva felii de carne de vită crudă. Puneți bulion fierbinte peste carnea de vită și tăiței în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește cu sos hoisin și sos sriracha pe lateral. Puneți ceapa, coriandrul, mugurii de fasole, busuiocul, ceapa verde și varul la masă pentru ca indivizii să adauge toppinguri după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista