Carnea de vită olandeză este un fără lactate felul principal. O porție conține 710 calorii, 58G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă perlată, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană Olandeză De Vită La Cuptor, Carne de vită Olandeză la cuptor și legume de vară, și Tocană ușoară de vită coaptă într-un cuptor olandez din fontă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.Se rumenește carnea de vită pe toate părțile timp de aproximativ 10 minute și se transferă într-un plate.To se picură în cuptorul olandez, se adaugă țelină, ceapă, jalapenos (dacă se folosește) și usturoi; sotati legumele aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adaugă pasta de roșii și se amestecă timp de 1 minut.Întoarceți carnea de vită în oală (cu picăturile de pe farfurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați în consomme, apă, roșii conservate cu suc, sare, piper și frunze de dafin; se amestecă și se aduce la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați cartofi și morcovi în oală; gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Bateți împreună făina, 1/4 cană de apă și sosul de rumenire (eu folosesc buchet de bucătărie pentru asta) până se omogenizează bine și se omogenizează.Se amestecă amestecul de făină în amestecul de fierbere și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați mazărea și ceapa perlată; gatiti pana se incalzeste si se ingroasa usor.