Carne De Vită Măcinată Și Macaroane

Carne De Vită Măcinată Și Macaroane
Carne de vită măcinată și macaroane necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți macaroane cu cot, carne de vită măcinată, maioneză reală în stil mayo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită măcinată și tăiței, Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, și Caserola De Vită Măcinată Cu Macaroane Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, carnea maro în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți macaroanele și carnea. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați macaroane și maioneză; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu 5-10 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
MaionezăMaioneză
4
Scoateți din căldură. Se acoperă cu brânză; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Lăsați să stea 2 min.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista