Carne De Vită Măcinată Și Calzone De Ciuperci

Carne De Vită Măcinată Și Calzone De Ciuperci
Carnea de vită măcinată și calzonele de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, carne de vită măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Calzone De Vită Măcinată, Carne de vită măcinată și Carbonara de ciuperci, și Tigaie ușoară de ciuperci și carne de vită măcinată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista