Carne De Vită Măcinată Wellington
Carnea de vită măcinată Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 662 calorii, 26g de proteine, și 50g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, sotati ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă făina și 1/8 linguriță de piper până se omogenizează. Adăugați treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron, combinați gălbenușul de ou, ceapa, 2 linguri sos de ciuperci, sare și piper rămas. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în două pâini. Separați aluatul semilună în două dreptunghiuri pe o foaie de copt. Perforații de etanșare.
Așezați pâinea de carne pe fiecare dreptunghi. Aduceți marginile împreună și ciupiți pentru a sigila.
Coaceți la 350 de minute pentru 24-28 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în meat loaf citește 160 de minute.
Între timp, sosul rămas cald la foc mic; se amestecă pătrunjelul.
Serviți sosul cu Wellingtons.