Carne De Vită Măcinată
Carnea de vită măcinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 81 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Un amestec de piper măcinat, praf de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se face carnea de vită măcinată, Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sare, praf de chili, praf de usturoi, praf de ceapă, ghimbir, piper negru și piper cayenne împreună într-un castron mare; adăugați carne de vită măcinată și amestecați bine.
Treceți amestecul de vită printr-o mașină de tocat carne setată cu cea mai fină lamă.
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Așezați rafturile de sârmă pe foile de copt.
Așezați 1/2 amestec de carne de vită măcinată între două foi de plastic greu pe o suprafață solidă, plană. Rotiți ferm amestecul de carne de vită la o grosime de 1/8 inch.
Îndepărtați stratul superior de folie de plastic, răsturnați amestecul de vită pe foaia de copt pregătită și îndepărtați stratul inferior de folie de plastic. Repetați pentru amestecul de carne de vită rămas.
Coaceți amestecul de vită în cuptorul preîncălzit cu ușa cuptorului ușor întredeschisă timp de 2 1/2 ore. Rotiți foaia de copt.
Coaceți până când sacadatul este gătit, încă 3 ore.
Scoateți sacadat din cuptor și se taie în fâșii în timp ce cald.