Carne De Vită Măcinată

Carne De Vită Măcinată
Carnea de vită măcinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 81 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Un amestec de piper măcinat, praf de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se face carnea de vită măcinată, Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sare, praf de chili, praf de usturoi, praf de ceapă, ghimbir, piper negru și piper cayenne împreună într-un castron mare; adăugați carne de vită măcinată și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Treceți amestecul de vită printr-o mașină de tocat carne setată cu cea mai fină lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
3
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați rafturile de sârmă pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Așezați 1/2 amestec de carne de vită măcinată între două foi de plastic greu pe o suprafață solidă, plană. Rotiți ferm amestecul de carne de vită la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Îndepărtați stratul superior de folie de plastic, răsturnați amestecul de vită pe foaia de copt pregătită și îndepărtați stratul inferior de folie de plastic. Repetați pentru amestecul de carne de vită rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Coaceți amestecul de vită în cuptorul preîncălzit cu ușa cuptorului ușor întredeschisă timp de 2 1/2 ore. Rotiți foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Coaceți până când sacadatul este gătit, încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți sacadat din cuptor și se taie în fâșii în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista