Carne De Vită Mongolă
Carnea de vită mongolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $ 6.13 pe portie. O porție conține 822 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime. Dacă aveți plus 2 lingurițe ulei vegetal, friptură de flanc, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Mongolă I, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea fripturii de flanc și tăiați-o în bucăți subțiri împotriva bobului. Marinați carnea timp de 1 oră într-un amestec de ou, amidon de porumb și 2 linguri ulei.
În wok mare, gătiți tăiței de orez în 2 centimetri de ulei fierbinte doar câteva secunde sau până se umflă.
Scurgeți fidea și puneți-o în lateral.
Încălziți din nou wok-ul cu 3 căni de ulei la 350 de grade F și adăugați friptura de flanc tăiată. Se amestecă timp de 3 până la 4 minute, apoi se scoate de pe foc și se scurge bine.
Încălziți wok-ul din nou și adăugați 2 lingurițe de ulei, usturoi măcinat, toate scallions tăiate și carnea de vită marinată. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute. Acum adăugați zahărul, piperul negru și sosul de soia și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se servește peste tăiței de orez.