Carne de vită marinată cu legume
Carnea de vită marinată cu legume este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de piper, cimbru, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Marinată, Carne De Vită Marinată, și Marinate Veggie Carne De Vită Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente; rezervați 1/2 cană de marinată și răciți.
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați cuburi de carne; sigilați și răciți 8 ore.
Scurgeți, aruncând marinada.
Filetați carnea și legumele pe frigarui de 12 inci.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare 16 minute, ungând cu marinată rezervată și întorcându-se des.