Carne de vită-legume tigaie coace ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 45 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită-Legume Tigaie Coace, Tigaie de coacere cu ouă de legume și slănină, și Tigaie de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Carne brună în tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 8-10 min. sau până când lichidul din ciuperci este gătit, amestecând ocazional. Se amestecă legumele congelate și supa; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Adăugați VELVEETA; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
5
Se ia de pe foc.
6
Desfaceți aluatul semilună; separați în 8 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Așezați peste amestecul de carne, cu laturile scurte ale triunghiurilor de-a lungul marginii tigaiei și punctele care se suprapun în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când crusta este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat