Carne De Vită-Legume Tigaie Coace
Carne de vită-legume tigaie coace ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 45 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită-Legume Tigaie Coace, Tigaie de coacere cu ouă de legume și slănină, și Tigaie de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună în tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor.
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 8-10 min. sau până când lichidul din ciuperci este gătit, amestecând ocazional. Se amestecă legumele congelate și supa; se aduce la fierbere.
Adăugați VELVEETA; se amestecă.
Desfaceți aluatul semilună; separați în 8 triunghiuri.
Așezați peste amestecul de carne, cu laturile scurte ale triunghiurilor de-a lungul marginii tigaiei și punctele care se suprapun în centru.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când crusta este maro auriu.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.