Carne de vită la

Carne de vită la
Carnea de vită la la ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 1 porție cu 2818 calorii, 81 g de proteine și 264 g de grăsime fiecare. Pentru 14,87 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muschi de vită, brânză, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (Rule germane de vită umplute cu murături și slănină) și Sparanghel învelit cu carne de vită cu usturoi – Aperitivul perfect pentru iubitorii de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Încinge grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
2
Încinge cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se condimentează fileul cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu și adăugați prazul. Transpirați prazul fără a permite culoarea, doar gătiți până se limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați smântâna, 1 cățel de usturoi și brânza albastră și dați focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când crema s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Adăugați sare și piper, după gust, și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Așezați fileul pe grătarul încins și marcați pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Pune friptura la cuptor pentru a termina gătitul la temperatura dorită. Rar mediu este de aproximativ 12 până la 15 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți rapid până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați spanacul și dați focul la mediu. Începeți să întoarceți spanacul până se ofilește complet. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
9
Pentru farfurie folosiți o farfurie caldă și puneți mai întâi spanacul. Tăiați fileul în 1/2, în lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
10
Puneți jumătatea de jos pe spanac și turnați 2 linguri din amestecul de praz pe file și puneți deasupra a doua parte a fileului. Peste file, puneți 3 până la 4 linguri de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
11
Puneți 3 până la 5 rondele de ceapă deasupra fileului și serviți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1
1 plic amestec de aluat
2
1 bere dark ale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle
3
1 ceapă roșie mare, tăiată în inele de 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
4
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută până la jumătate cu ulei la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Într-un castron, amestecați aluatul și berea și bateți până se îngroașă. Acoperiți rondelele de ceapă și aruncați-le în friteuza fierbinte. Se prăjește până se rumenește și se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Sare cat este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista