Carne De Vită Jamaicană
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită jamaicană ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ROM, ceapă verde, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
Înghețați parțial friptura; tăiați grăsimea din friptură. Feliați friptura în diagonală peste cereale în benzi late de 1/4 inch.
Combinați romul și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Înveliți un wok cu spray de gătit; stropiți ulei în partea de sus a wok-ului, acoperiți părțile laterale.
Se încălzește la mediu-Mare (37
timp de 2 minute sau până la cald.
Adăugați friptura și amestecați 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din wok; se scurge bine pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte. Ștergeți wok uscat cu un prosop de hârtie.
Înveliți wok cu spray de gătit.
Adăugați ardeiul verde și ceapa verde; se prăjește 3 minute.
Adăugați friptură, amestec de rom, mango și carambola; se prăjește 1 până la 2 minute sau până când amestecul este ușor îngroșat.
Aranjați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire. Lingură 1 cană amestec de friptură în centrul fiecărei porții.