Carne De Vită Italiană Fierbinte Și Picantă

Carnea de vită italiană fierbinte și picantă este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită fluidă, fripturi chuck, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne De Vită Italiană, Sunday Slow Cooker: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită prin picurare, și Sandvișuri Cu Carne De Vită.
Instrucțiuni
*** NOTĂ: Această rețetă poate fi ușor înjumătățită!Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez greu, mare, la foc mare. Sare și piperează friptura de chuck pe ambele părți, apoi prăjiți fiecare friptură până se rumenesc adânc pe ambele părți, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile din oală și puneți-le deoparte pe o farfurie.Reduceți căldura la mediu.
Se toarnă bulionul de vită, amestecând pentru a răzuia fundul tigaiei.
Se toarnă roșiile zdrobite, pepperoncinis (cu sucul) și ardeii vișini fierbinți scursi. (Notă: puteți folosi orice ardei jarred vă place!) Amestecați pentru a combina, apoi adăugați fripturile înapoi în oală.
Așezați capacul pe oală și introduceți oala în cuptor. Gatiti timp de 4 ore sau pana cand carnea este frageda cu furculita. Dacă nu este, readuceți oala la cuptor pentru încă 30 până la 45 de minute sau până când se destramă. Dacă aveți timp, lăsați vasul să se răcească ușor, apoi puneți-l la frigider pentru câteva ore pentru a permite grăsimii să se întărească la suprafață. Folosiți o lingură pentru a scoate grăsimea întărită (puțină grăsime este în regulă!) apoi încălziți-l din nou pe plită. Când carnea este încălzită din nou, scoateți fripturile pe o tăietură. Folosiți două furculițe pentru a o sfărâma în bucăți mari, apoi readuceți carnea în lichidul de gătit.
Se servește pe rulouri de delicatese prăjite cu brânză topită deasupra (cu ardei în plus peste brânză!) Îl puteți servi și cu piure de cartofi sau tăiței. *** Lichidul este destul de picant, dar dacă utilizați o lingură cu fante, îl va menține destul de blând.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.