Rețeta de carne de vită italiană de picurare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 6 ore și 5 minute. Această rețetă servește 10 și costă 12,46 USD pe porție. O porție conține 2281 calorii, 236g de proteine, și 145g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de friptură de vită, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Italiană Fierbinte Și Picantă, Sunday Slow Cooker: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită prin picurare, și Sandvișuri Cu Carne De Vită.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o oală grea sau cuptor olandez. Se amestecă ușor pentru a combina condimentul cu lichidul.Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 275 de grade* timp de 5 până la 6 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița și se destramă. ** Dacă carnea nu este încă fragedă, reveniți la cuptor pentru intervale de 30 de minute până când este fragedă!**
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți din cuptor. Cu două furculițe, tăiați complet toată carnea, fără a lăsa bucăți mari în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Serviți imediat sau păstrați la cald la foc mic pe aragaz. Se poate face cu o zi înainte, apoi se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Îndepărtați grăsimea întărită de sus înainte de a reîncălzi.
5
Se servește pe rulouri prăjite cu unt. Se acoperă cu brânză și se topește sub broiler, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Se servește cu sucuri din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Încălziți untul într-o oală grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Călește ceapa câteva minute sau până când începe să se rumenească.Puneți friptura de chuck deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck Friptură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați toate ingredientele rămase. Acoperiți oala și fierbeți (foc foarte mic) pe aragaz timp de 6 ore, sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița și se destramă. ** Dacă carnea nu este încă fragedă, reveniți la cuptor pentru intervale de 30 de minute până când este fragedă!** Tăiați carnea cu două furculițe până când toate bucățile mari au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
10
Serviți imediat sau continuați să fierbeți timp de 30 de minute până la 1 oră.*
11
Amestecul poate fi refrigerat peste noapte.
12
Îndepărtați grăsimea întărită din partea superioară a tigaiei înainte de a reîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se servește deasupra rulourilor de delicatese prăjite, cu unt. Se acoperă cu brânză și se pune sub broiler, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.