Carne De Vită Italiană

Carne De Vită Italiană
Rețeta de carne de vită italiană de picurare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 6 ore și 5 minute. Această rețetă servește 10 și costă 12,46 USD pe porție. O porție conține 2281 calorii, 236g de proteine, și 145g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de friptură de vită, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Italiană Fierbinte Și Picantă, Sunday Slow Cooker: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită prin picurare, și Sandvișuri Cu Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o oală grea sau cuptor olandez. Se amestecă ușor pentru a combina condimentul cu lichidul.Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 275 de grade* timp de 5 până la 6 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița și se destramă. ** Dacă carnea nu este încă fragedă, reveniți la cuptor pentru intervale de 30 de minute până când este fragedă!**
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți din cuptor. Cu două furculițe, tăiați complet toată carnea, fără a lăsa bucăți mari în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Serviți imediat sau păstrați la cald la foc mic pe aragaz. Se poate face cu o zi înainte, apoi se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Îndepărtați grăsimea întărită de sus înainte de a reîncălzi.
5
Se servește pe rulouri prăjite cu unt. Se acoperă cu brânză și se topește sub broiler, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Se servește cu sucuri din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Încălziți untul într-o oală grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Călește ceapa câteva minute sau până când începe să se rumenească.Puneți friptura de chuck deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați toate ingredientele rămase. Acoperiți oala și fierbeți (foc foarte mic) pe aragaz timp de 6 ore, sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița și se destramă. ** Dacă carnea nu este încă fragedă, reveniți la cuptor pentru intervale de 30 de minute până când este fragedă!** Tăiați carnea cu două furculițe până când toate bucățile mari au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Serviți imediat sau continuați să fierbeți timp de 30 de minute până la 1 oră.*
11
Amestecul poate fi refrigerat peste noapte.
12
Îndepărtați grăsimea întărită din partea superioară a tigaiei înainte de a reîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se servește deasupra rulourilor de delicatese prăjite, cu unt. Se acoperă cu brânză și se pune sub broiler, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate64
Revista