Carne de vită italiană
Rețeta italiană de carne de vită ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paste, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați carnea să se înmoaie.
Se presară cu sare și piper.
Se taie în 3-in. la 4-in. pătrate.
Combinați firimiturile de pâine, brânza, țelina și ierburile.
Așezați o lingură plină de amestec de firimituri pe fiecare pătrat de carne și înfășurați-o. Asigurați-vă cu șnur sau cu o scobitoare.
Rotiți carnea în amestecul rămas de firimituri.
Într-o tigaie mare, se rumenesc în ulei pe toate părțile.
Se toarnă sosul de spaghete peste tot; acoperiți și fierbeți 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.