Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi
Iarba de vită hrănită cu ierburi este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 411 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, filet mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi, Piept de vită fiert cu ceapă, hrănit cu iarbă, și Carne de vită și Broccoli hrănite cu iarbă.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită și a sării grosiere, într-un robot de bucătărie. Frecați carnea; marinați 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider, întorcând carnea o dată sau de două ori.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți o tigaie medie din fontă la foc mediu. Căutați carnea pe toate părțile până când are o crustă maro.
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți carnea până când temperatura internă este de 120 buc.F, 15 până la 25 de minute.
Scoateți; lăsați carnea să se odihnească 20 de minute (temperatura internă va crește până la 130 F). Feliați, presărați sare grosieră și serviți cu salată de fasole galbenă și verde.