Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi

Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi
Iarba de vită hrănită cu ierburi este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 411 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, filet mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi, Piept de vită fiert cu ceapă, hrănit cu iarbă, și Carne de vită și Broccoli hrănite cu iarbă.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită și a sării grosiere, într-un robot de bucătărie. Frecați carnea; marinați 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider, întorcând carnea o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Încălziți o tigaie medie din fontă la foc mediu. Căutați carnea pe toate părțile până când are o crustă maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți carnea până când temperatura internă este de 120 buc.F, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți; lăsați carnea să se odihnească 20 de minute (temperatura internă va crește până la 130 F). Feliați, presărați sare grosieră și serviți cu salată de fasole galbenă și verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista