Carne De Vită Glazurată

Carne De Vită Glazurată
Carnea de vită glazurată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 615 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, apă, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați carnea de vită în vas și adăugați apă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 2 ore; scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic combinați conservele de caise, zahărul brun și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți amestecul de caise uniform peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CaiseCaise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți neacoperit la 350 de grade F (175 de grade C) încă 25 până la 30 de minute sau până când carnea este fragedă; ungând ocazional cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Feliați carnea de vită peste cereale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BoabeBoabe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista