Carne De Vită Franceză

Rețeta de carne de vită franceză este gata în aproximativ 8 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 222 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru de vară, piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Carne De Vită Franceză pentru rețete similare.