Carnea de vită fiartă cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 305 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bulion de vită cu mai puțin sodiu, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Cozi De Miel Fierte Și Roșii Uscate La Soare, și Varză înăbușită cu usturoi cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Adăugați ceapa feliată; gatiti 7 minute sau pana cand ceapa se inmoaie, amestecand ocazional.
Se amestecă în apă și următoarele 9 ingrediente (prin frunza de dafin). Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunza de dafin.