Carne de vită fiartă cu portocale

Carne de vită fiartă cu portocale
Carnea de vită fiartă cu portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $2.48 pe portie. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, vin ușor înmuiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 54 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu, Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes), și Praz Fiert Cu Portocaliu pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 54 m.
Porții7
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista