Carne de vită fiartă cu brânză cremoasă

Carne de vită fiartă cu brânză cremoasă
Reteta de carne de vită Laila cu brânză cremoasă este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $ 3.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 922 calorii. Un amestec de crupe, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită picantă înăbușită cu crupe cremoase de Cheddar, Cremă De Brânză Cremă, și Cremă De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea cu sarea. Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de tocană în uleiul de măsline la foc mare până se rumenesc,aproximativ 2 minute. Reduceți la foc mediu și adăugați usturoiul,țelina, ceapa verde, ceapa galbenă, ardeii poblano și ardeii grași; se sotează 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De VităCarne De Vită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați praf de chili, chimen, zdrobitardei roșu și bulion de carne de vită, Se amestecă și apoi se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați să fiarbă timp de 2 1/2 până la 3 ore. Urmăriți oala, deoarece poate fi necesar să adăugați mai mult bulion sau apă dacă se gătește prea mult înainte ca carnea să fie fragedă. Este gata când carnea este fragedă și lichidul s-a îngroșat într-o tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Pentru grăsimile cremoase de brânză: începeți să pregătiți grăsimile în ultima oră de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
5
Încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa la foc mediu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați bulionul de pui, 3 căni de apă, crupe și sare și piper; se amestecă și se aduce la fierbere. Apoi, adăugați untul. Reduceți căldura și gătiți la minim, aproximativ 20 de minute. Asigurați-vă că amestecați des pentru a preveni aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați jumătate și jumătate și continuați să gătițipână când grăsimile sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
8
Scoateți din aragaz, adăugați brânzeturile și amestecați până la neted și cremos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați mai mult jumătate și jumătate după cum este necesar.
10
Serviți carnea de vită fiartă cu grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista