Carne De Vită Fiartă Cu Bere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită fiartă cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 11 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă pre-tocată, conserve de roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Fiartă Cu Bere, Carne De Vită Fiartă Cu Bere, și Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un aragaz electric lent de 3 până la 3 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați friptura peste ceapă în aragaz; se toarnă roșii și bere peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când friptura este foarte fragedă.
Tăiați friptura cu 2 furculițe în aragaz lent; se amestecă melasa și sarea.
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de servire.