Carne De Vită Fiartă Cu Bere

Carne De Vită Fiartă Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită fiartă cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 11 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă pre-tocată, conserve de roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Fiartă Cu Bere, Carne De Vită Fiartă Cu Bere, și Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa într-un aragaz electric lent de 3 până la 3 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați friptura; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Așezați friptura peste ceapă în aragaz; se toarnă roșii și bere peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când friptura este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
FripturăFriptură
BereBere
5
Tăiați friptura cu 2 furculițe în aragaz lent; se amestecă melasa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 11 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista