Carne de vită de bază cu morcovi și ciuperci

Carne de vită de bază cu morcovi și ciuperci
Tocană de carne de vită de bază cu morcovi și ciuperci ar putea fi doar lactate gratuit rețeta pe care o căutai. Acest curs principal are 342 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți morcov, făină, bulion de carne de vită mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Carne De Vită De Bază, Carne De Vită De Bază, și Carne de vită și tocană cu morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se adaugă ciupercile și se sotează 5 minute sau până când ciupercile încep să se rumenească. Puneți ciupercile într-un castron mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie. Carne de vită în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; se presară cu 1/8 linguriță de sare. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați carnea de vită rumenită în amestecul de ciuperci. Repetați procedura cu amestecul rămas de carne de vită și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați 1 cană de vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați cimbru, bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de vită. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Se amestecă cartoful și morcovul. Se fierbe, neacoperit, 1 oră și 15 minute sau până când carnea de vită și legumele sunt foarte fragede și sosul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Revista