Curry de vită este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de usturoi, turmeric, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, Carne De Vită Curry, și Plăcintă cu carne de vită și Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Între timp, într-un castron mic, combinați coriandrul, chimenul, fulgii de ardei roșu, turmericul, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
Piper
Chimen
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați pasta în ceapă și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați carnea în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Ridicați focul la moderat ridicat și gătiți după gust, amestecând, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru mediu rar. Se amestecă coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Recomandarea vinului: fie un shiraz din Australia, fie un Syrah din California va oferi suficientă aromă pentru a rezista acestui curry și pentru a contribui și la un picant de piper negru.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.