Carne de vită cu sos Pizzaiola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu sos Pizzaiola. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 258 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze proaspete de busuioc, ardei gras, umăr de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cu sos pizzaiola, Fripturi de mușchi cu sos pizzaiola, și Londra Broil w / sos Pizzaiola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți umărul de vită pentru a îndepărta mirosurile nedorite, uscați-l cu șervețele de hârtie și așezați-l pe un platou utilitar. Într-un castron mic, faceți frecarea pentru carnea de vită prin combinarea condimentelor de rotisor Smokey și a piperului de usturoi. Frecați condimentele pe toate suprafețele cărnii de vită, acoperiți cu o foaie de folie de plastic și dați deoparte cel puțin 30 de minute și până la 2 ore la temperatura camerei. (Condimentele vor începe de fapt să "vindece" carnea.);
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătiți ceapa, usturoiul și ardeii roșii și verzi până când ceapa începe să devină translucidă și ardeii încep să se înmoaie, având grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul și oregano.
Adăugați roșiile zdrobite și frunza de dafin. La foc mediu, aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor încălziți 1 lingură ulei de măsline la foc mare și căutați toate părțile cărnii de vită. Acoperiți tigaia (cu capac sau folie) și transferați la cuptor pentru a termina, aducând la o temperatură internă de 115 grade F, pe un termometru citit instantaneu, pentru mediu-rar (aproximativ 30 de minute).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.
Feliați carnea de vită în fripturi și transferați-o în vasul de servire. Reîncălziți sosul pizziola dacă este necesar, îndepărtați frunza de dafin și lingurați peste carne.
Garnisiți cu pepperoncini.