Carne de vită cu sos Pizzaiola

Carne de vită cu sos Pizzaiola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu sos Pizzaiola. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 258 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze proaspete de busuioc, ardei gras, umăr de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cu sos pizzaiola, Fripturi de mușchi cu sos pizzaiola, și Londra Broil w / sos Pizzaiola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți umărul de vită pentru a îndepărta mirosurile nedorite, uscați-l cu șervețele de hârtie și așezați-l pe un platou utilitar. Într-un castron mic, faceți frecarea pentru carnea de vită prin combinarea condimentelor de rotisor Smokey și a piperului de usturoi. Frecați condimentele pe toate suprafețele cărnii de vită, acoperiți cu o foaie de folie de plastic și dați deoparte cel puțin 30 de minute și până la 2 ore la temperatura camerei. (Condimentele vor începe de fapt să "vindece" carnea.);
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătiți ceapa, usturoiul și ardeii roșii și verzi până când ceapa începe să devină translucidă și ardeii încep să se înmoaie, având grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați roșiile zdrobite și frunza de dafin. La foc mediu, aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie rezistentă la cuptor încălziți 1 lingură ulei de măsline la foc mare și căutați toate părțile cărnii de vită. Acoperiți tigaia (cu capac sau folie) și transferați la cuptor pentru a termina, aducând la o temperatură internă de 115 grade F, pe un termometru citit instantaneu, pentru mediu-rar (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Feliați carnea de vită în fripturi și transferați-o în vasul de servire. Reîncălziți sosul pizziola dacă este necesar, îndepărtați frunza de dafin și lingurați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Garnisiți cu pepperoncini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista