Carne de vită cu Skordalia
Muschiulet de vita cu Skordalia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 4.82 pe portie. O porție conține 845 calorii, 27G de proteine, și 78g de grăsime. Dacă aveți cartof roșcat, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Friptură De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Skordalia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul feliat și maghiranul într-un vas de copt.
Adăugați carnea de vită și întoarceți-o pentru a acoperi, apoi acoperiți și marinați la temperatura camerei, întorcând ocazional, 1 oră.
Între timp, faceți skordalia: spargeți și curățați căței de usturoi; se încălzește într-o cratiță mică cu uleiul de măsline la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în bucăți. Se acoperă cu apă într-o cratiță, se condimentează cu sare și se fierbe la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Transferați cartoful într-un castron cu o lingură pliată, rezervând apa de gătit și amestecați cu un masher de cartofi.
Amestecați migdalele într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați aproximativ jumătate din usturoiul înmuiat, 1/2 cană din uleiul cu aromă de usturoi, 1/3 cană apă de gătit cu cartofi, oțetul și 3/4 linguriță sare; piure până se omogenizează.
Adăugați cartoful și pulsul doar până la crem.
Se transferă într-un bol și se amestecă maghiranul și pătrunjelul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți carnea de vită din marinată și răzuiți orice usturoi (rezervați marinada).
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de marinată, apoi căutați carnea de vită până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 125 de grade, aproximativ 15 minute.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Feliați carnea de vită și serviți cu skordalia. Se acoperă cu uleiul de usturoi rămas, usturoiul înmuiat și mai mult maghiran.
Fotografie realizată de Con Poulos