Muschiulet de vita cu Skordalia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 4.82 pe portie. O porție conține 845 calorii, 27G de proteine, și 78g de grăsime. Dacă aveți cartof roșcat, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Friptură De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Skordalia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul feliat și maghiranul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maghiran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Adăugați carnea de vită și întoarceți-o pentru a acoperi, apoi acoperiți și marinați la temperatura camerei, întorcând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Între timp, faceți skordalia: spargeți și curățați căței de usturoi; se încălzește într-o cratiță mică cu uleiul de măsline la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în bucăți. Se acoperă cu apă într-o cratiță, se condimentează cu sare și se fierbe la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Transferați cartoful într-un castron cu o lingură pliată, rezervând apa de gătit și amestecați cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați migdalele într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați aproximativ jumătate din usturoiul înmuiat, 1/2 cană din uleiul cu aromă de usturoi, 1/3 cană apă de gătit cu cartofi, oțetul și 3/4 linguriță sare; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Adăugați cartoful și pulsul doar până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Se transferă într-un bol și se amestecă maghiranul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Scoateți carnea de vită din marinată și răzuiți orice usturoi (rezervați marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați 1 lingură de marinată, apoi căutați carnea de vită până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 125 de grade, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Feliați carnea de vită și serviți cu skordalia. Se acoperă cu uleiul de usturoi rămas, usturoiul înmuiat și mai mult maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Maghiran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil