Carne De Vită Cu Piper Negru

Carne De Vită Cu Piper Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu piper negru. Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 752 calorii. Mergeți la magazin și ridicați evoo, vin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Fasole neagră carne de vită și piper se amestecă prăji, și Piper negru carne de vită și sparanghel Se amestecă prăji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți carnea de vită la temperatura camerei. Se usuca si se presara cu sare. Trageți ușor carnea de vită în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți aproximativ 1 lingură EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc jumătate din carnea de vită și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați încă 1 lingură EVOO în oală și rumeniți carnea de vită rămasă. Întoarceți toată carnea de vită în oală și adăugați stocul și suficientă apă pentru a acoperi carnea de vită. Se amestecă usturoiul și frunza de dafin și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți parțial vasul și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă vinul roșu, pasta de roșii și piperul și se gătește până când carnea de vită este suficient de fragedă pentru a se destrăma și sosul este gros, cu 2 până la 3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Când carnea de vită este aproape terminată de gătit, gătiți cartofii într-o oală cu apă clocotită până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Tăiați Taleggio-ul în cuburi și amestecați-l în cartofi cu suficient lapte pentru a atinge consistența dorită. Se amestecă salvia și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Împărțiți carnea de vită și sosul între boluri și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Nota bucătarului: tocana de vită poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți ușor, adăugând apă după cum este necesar pentru a subția sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista