Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu piper negru. Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 752 calorii. Mergeți la magazin și ridicați evoo, vin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Fasole neagră carne de vită și piper se amestecă prăji, și Piper negru carne de vită și sparanghel Se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți carnea de vită la temperatura camerei. Se usuca si se presara cu sare. Trageți ușor carnea de vită în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți aproximativ 1 lingură EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc jumătate din carnea de vită și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați încă 1 lingură EVOO în oală și rumeniți carnea de vită rămasă. Întoarceți toată carnea de vită în oală și adăugați stocul și suficientă apă pentru a acoperi carnea de vită. Se amestecă usturoiul și frunza de dafin și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți parțial vasul și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă vinul roșu, pasta de roșii și piperul și se gătește până când carnea de vită este suficient de fragedă pentru a se destrăma și sosul este gros, cu 2 până la 3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Când carnea de vită este aproape terminată de gătit, gătiți cartofii într-o oală cu apă clocotită până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Tăiați Taleggio-ul în cuburi și amestecați-l în cartofi cu suficient lapte pentru a atinge consistența dorită. Se amestecă salvia și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Taleggio
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Împărțiți carnea de vită și sosul între boluri și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Nota bucătarului: tocana de vită poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți ușor, adăugând apă după cum este necesar pentru a subția sosul.