Carne de vită cu paste
Carnea de vită piperată cu Pastan este o fără lactate felul principal. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet De Vită Cu Piper, Filet De Vită Cu Piper, și Supă De Vită Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, frecați ambele părți ale bucăților de vită cu piper măcinat grosier.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti carnea de vita in tigaie 8-12 minute, intorcand o data, pana aproape gata.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția pastelor, în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute sau pana cand carnea de vita este de coacere medie (160F).
Se amestecă legumele cu pastele; top cu carne de vită.