Carnea de vită piperată cu Pastan este o fără lactate felul principal. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet De Vită Cu Piper, Filet De Vită Cu Piper, și Supă De Vită Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Între timp, frecați ambele părți ale bucăților de vită cu piper măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Carne De Vită
Condimente Uscate Freca
3
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti carnea de vita in tigaie 8-12 minute, intorcand o data, pana aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția pastelor, în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute sau pana cand carnea de vita este de coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă legumele cu pastele; top cu carne de vită.