Carne de vită cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu ghimbir. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Vită Cu Ghimbir, Carne de vită cu ghimbir cu Broccoli, și Carne de vită cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii foarte subțiri.
Se presară sare și piper.
Saut ghimbir în ulei fierbinte o tigaie mare antiaderentă la foc mare 2 minute sau până la culoarea bronzului.
Adăugați usturoi tocat, și saut 30 de secunde.
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă sosul de soia.
Se amestecă împreună bulionul de vită și amidonul de porumb până se omogenizează.
Stropiți peste amestecul de vită. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa.
Adăugați ceapa verde și, dacă doriți, ardeiul roșu zdrobit; gatiti 1 minut.
Se servește imediat peste orez fiert fierbinte.