Carne De Vită Cu Bere

Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita de vita cu bere ar putea fi o super reteta de incercat. Această rețetă servește 5. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 438 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, făină, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc; se amestecă bine. Dragă carne de vită în amestec de făină.
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne și orice amestec de făină rămas; gatiti 6 minute sau pana cand carnea se rumeneste, amestecand ocazional (tigaia va fi uscata).
Adăugați ceapa, cartoful și morcovul în amestecul de carne; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă rozmarinul și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore. Aruncați frunza de dafin.