Carne de vită cu ardei
Carnea de vită cu ardei este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 496 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, roșii conservate, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza tapioca instant ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tocană picantă de vită cu fasole și ardei, Tocană spaniolă de vită cu ardei Piment si Piquillo, și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită cu sare. Cald 1 Lingura. ulei într-o tigaie mare și carne de vită maro, în loturi, dacă este necesar, pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Transferați într-un aragaz lent.
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Adăugați la aragaz lent. Se amestecă roșiile, ardeii, oregano, sosul de soia și tapioca.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este furcă, 7 până la 8 ore. Se amestecă caperele, se condimentează cu sare dacă este necesar și se servește.