Carne de vită cu ardei

Carne de vită cu ardei
Carnea de vită cu ardei este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 496 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, roșii conservate, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza tapioca instant ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tocană picantă de vită cu fasole și ardei, Tocană spaniolă de vită cu ardei Piment si Piquillo, și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu sare. Cald 1 Lingura. ulei într-o tigaie mare și carne de vită maro, în loturi, dacă este necesar, pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați la aragaz lent. Se amestecă roșiile, ardeii, oregano, sosul de soia și tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este furcă, 7 până la 8 ore. Se amestecă caperele, se condimentează cu sare dacă este necesar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista