Carnea de vită coreeană cu varză picantă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 196 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână mirin, varză picantă, varză picantă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită coreeană și varză, Carne de vită coreeană pe varză de foc, și Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron, amestecând până se dizolvă zahărul. Rezervați 1/3 cană marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați carne, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Scoateți carnea din pungă; aruncați marinada din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați carnea pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Așezați 1/3 cană marinată rezervată într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 2-3 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Se servește peste varză picantă; stropiți cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.