Carne de vită coreeană BBQ (Pul-Kogi)

Carne de vită coreeană BBQ (Pul-Kogi)
Rețeta carne de vită coreeană BBQ (Pul-Kogi) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sos de soia, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, și Câini Kogi pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista