Carne de vită conservată ușor cu varză

„Vită conservată în saramură cu varză” ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lactate are 646 de calorii , 39 g de proteine și 34 g de grăsimi per porție. Pentru 3,13 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor europene. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Sfântului Patrick . 423 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Dacă ai la îndemână piper măcinat, usturoi, oțet de mere și alte câteva ingrediente, o poți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute . Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 97% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Carne de vită la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor , Carne de vită la cuptor cu varză și sos de muștar irlandez și Carne de vită la cuptor cu varză și sos de muștar irlandez .
Instrucțiuni
Puneți ceapa, cartofii și morcovii într-un slow cooker de 5 litri.
Combinați apa, usturoiul, foaia de dafin, zahărul, oțetul și conținutul plicului de condimente într-un bol mic; turnați peste legume. Acoperiți cu piept de vită și varză.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea și legumele sunt fierte, 8 până la 9 ore.
Îndepărtați foaia de dafin înainte de servire.