Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carbonnade cu coaste scurte de vită. Această rețetă servește 8. O porție conține 731 calorii, 25g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, piper, bere nealcoolică și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste Scurte De Vită, Coaste Scurte De Vită, și Coaste scurte de vită la grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mare. Gatiti coastele in ulei aproximativ 10 minute, rotind frecvent, pana se rumenesc pe toate partile. Aruncați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați coastele într-o tigaie mare. Acoperiți și coaceți 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
Între timp, în aceeași tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 10-15 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie si se rumeneste. Se amestecă făina, se acoperă bine. Se amestecă cimbru, bulion, oțet, zahăr brun, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Zahăr Brun
Oțet
Ceapă
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă amestecul de ceapă peste coaste de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Vită
Ceapă
6
Adăugați bere. Acoperiți și coaceți aproximativ 1 oră și 30 de minute mai mult sau până când coastele sunt fragede.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.