Carne de vită Chuck friptură cu sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați friptura de vită cu sos. O porție conține 214 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de ochi de vită, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Țara Chuck friptură cu sos de ciuperci, Friptură de ochi de Chuck de vită cu boia de ardei-Herb Rub, și Friptură de vită Po ' Boy cu sos.
Instrucțiuni
Așezați carnea în aragaz lent; se acoperă cu legume și sos de grătar. Acoperiți cu capac. Gatiti la 8 pana la 9 ore (sau la 6 pana la 7 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent; așezați pe placa de tăiere. Acoperiți; lăsați să stea 10 min. Între timp, folosiți lingura cu fante pentru a transfera legumele pe platou; acoperi.
Se amestecă făina și apa; se amestecă în lichid în aragaz lent până se îngroașă. Feliați carnea; se adaugă în platou cu legume. Se acoperă cu sos.