Carne De Vită Burgundia Caserola
Carne de vită Burgundia caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 2,62 USD pe porție. Un amestec de vin burgund, friptură de vită, amestec de ierburi și supă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundia Caserola, Carnea Mea De Vită Burgundia, și Carne De Vită Burgundă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare combinați carnea de vită, amestecul de supă uscată, bulionul, ceapa și supa.
Se amestecă toate împreună și se toarnă amestecul într-un vas de copt ușor uns 9x13 inch. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 ore.
Adăugați ciupercile și vinul și coaceți încă 10 minute.
Adăugați fidea de ou gătită și amestecați toate împreună.
Serviți cu pâine proaspătă și o salată verde, dacă doriți.