Carne De Vită Adobo Salpicao
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Adobo Salpicao ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, friptură de filet, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salpicao de vită, Salpicao De Vită, și Cum să gătești: Salpicao de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 12-in. tigaie la foc mediu, gătiți șalotele în uleiuri, amestecând des, până la auriu adânc, 7 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. ulei din tigaie.
Creșteți căldura la mare.
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti pana se rumeneste pe partea inferioara, 1-2 minute. Se amestecă usturoiul și frunza de dafin. Întoarceți carnea; când a doua parte este maro, amestecați piper, sos de soia și oțet. Se fierbe până se reduce la jumătate, 1 până la 2 minute. Puneți carnea într-un castron și acoperiți cu șalotă.
* Căutați oțet de nucă de cocos în culoarul alimentar asiatic al magazinului dvs. alimentar sau cumpărați-l de pe o piață asiatică.