Carne De Vită Adobo Salpicao

Carne De Vită Adobo Salpicao
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Adobo Salpicao ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, friptură de filet, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salpicao de vită, Salpicao De Vită, și Cum să gătești: Salpicao de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 12-in. tigaie la foc mediu, gătiți șalotele în uleiuri, amestecând des, până la auriu adânc, 7 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Creșteți căldura la mare.
3
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti pana se rumeneste pe partea inferioara, 1-2 minute. Se amestecă usturoiul și frunza de dafin. Întoarceți carnea; când a doua parte este maro, amestecați piper, sos de soia și oțet. Se fierbe până se reduce la jumătate, 1 până la 2 minute. Puneți carnea într-un castron și acoperiți cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
* Căutați oțet de nucă de cocos în culoarul alimentar asiatic al magazinului dvs. alimentar sau cumpărați-l de pe o piață asiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De CocosOțet De Cocos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista