Carne De Toamnă

Carne De Toamnă
Carnea de toamnă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 323 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți curcan măcinat, amestec de supă de ceapă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista