Sos De Lămâie

Sos De Lămâie
Sosul de lămâie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 3 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ou, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, Tort de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit, și Meyer lămâie prăjită morcov siruri de caractere cu sos de usturoi lamaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați unt și suc de lămâie; gătiți la foc mic, amestecând constant, doar până când amestecul acoperă spatele unei linguri (aproximativ 160).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
4
Se servește la temperatura camerei sau se răcește. (
5
Amestecul se îngroașă pe măsură ce se răcește.)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista