Carne De Pui Worcestershire Saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Worcestershire saut. Această rețetă servește 4. O porție conține 380 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cotlete de piept de pui, ulei vegetal, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui cu oțet balsamic și sos Worcestershire, Maioneză Worcestershire, și Sos Worcestershire.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Presărați puiul cu sare și piper; dragă în făină.
Se Încălzește 1 Lingură. unt și 1 lingură. ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul face spumă.
Adăugați jumătate de tăieturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt ferme și rumenite pe ambele părți, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Adăugați încă 1 lingură. fiecare unt și ulei la tigaie și repetați cu tăieturile rămase.
Se adaugă în platou și se menține cald la cuptor.
Adăugați sosul Worcestershire, oțetul și bulionul de pui în tigaia goală și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură. unt până se topește. Sos de sezon cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu pătrunjel tocat.