Carne de pui cu caise si spanac saut
Ofertele de pui cu caise și spanac saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție conține 425 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sare, spanac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Oferte de pui Cheddar cu spanac ofilit, Ciorbă Elvețiană Sotată Cu Caise Uscate Și Nuci De Pin, și Pui Sotat Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu piper și 1/8 linguriță sare.
Așezați puiul și pesmetul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scurgeți caisele într-o strecurătoare peste un castron; rezervați 1/2 cană de lichid.
Adăugați jumătăți de caise și 1/2 cană de lichid rezervat în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți amestecul de pui din tigaie; păstrați cald.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și spanac; gatiti 3 minute sau pana cand spanacul este usor ofilit.
Se servește peste cuscus sau orez.